Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Je stress te lijf

Je stress te lijf

15 november 2023 @ 10:00 - 11:30

Daglinde Masure, klinisch psycholoog uit de Guldenvliesstraat, begeleidt een groepstraject om je stress te leren managen en zo fysieke klachten, angsten en depressie te voorkomen of verlichten.

Wist je dat er ‘goede’ stress en ‘slechte’ stress bestaat? Dat te veel stress aanleiding kan geven tot fysieke klachten, angststoornissen en depressies? Dat  je hier iets aan kan doen?

De sessies richten zich tot iedereen +18 die (te) veel stress ervaart door levensomstandigheden, werk, gezin, of wat dan ook, iedereen die het gevoel heeft dat er te veel op hem/haar afkomt en zich afvraagt hoe daarmee om te gaan, iedereen met (lichte/matige) fysieke klachten, burn-out, angst of depressieve klachten waarbij stress mogelijk een rol speelt.

In 5 sessies, met een groep van 4-12 personen, gaan we aan de slag met jouw stress: Welke zaken geven jou stress? Wat doet stress met jouw lichaam? Welke klachten kun je linken aan te veel stress? Hoe kan je beter leren omgaan met stress?

We leren van onszelf (inzichtgevende en praktische oefeningen), de begeleiders (een psycholoog en een ervaringsdeskundige) en elkaar. We wisselen theorie af met praktische oefeningen.

Praktisch:

5 sessies van 1,5u (12,5€ voor de ganse reeks)

De sessies gaan door in Gasthuis28 op 15, 22, 29 november en op 13 en 20 december.

Gratis individueel intake-gesprek om te kijken of dit traject iets voor jou is

Meer informatie en inschrijven:  masuredaglinde@gmail.com 

 

Gegevens

Datum:
15 november 2023
Tijd:
10:00 - 11:30
Serie:

Organisator

Daglinde Masure
E-mail
masuredaglinde@gmail.com

Locatie

Buurthuis
Henri la Fontainestraat 28
Antwerpen, Antwerpen 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie