Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurtmaaltijd: De smaken van Servië

23 februari @ 18:00 - 22:00

€12

Samen eten versterkt ontmoeting en verbinding. Daarom brengen we bij een buurtmaaltijd buren samen rond de tafel voor een maaltijd die klaargemaakt wordt door buurtbewoners.


Mira Miragojkovic en Stefan Blommaert laten ons proeven van een keuken die wellicht weinig bekend is. De Servische keuken is een fusion tussen de Turkse en de Oostenrijkse cuisine. Dat gaat terug tot de periode toen de Ottomanen en de Habsburgers de Balkan onder elkaar verdeelden. Prebranac is een bonenschotel, gegrilde paprika komt uit Turkije, varkensvlees in mosterd is dan weer een Hongaarse delicatesse, en reformtaart, da’s dan weer een Weense chocoladespecialiteit met een nogal communistische naam. En dan nog proja, maiskoekjes, en Ruska Salata, tja, genoemd naar de historische broeders.

We willen graag zo veel mogelijk buren bereiken, maar ons buurthuis heeft jammer genoeg maar een beperkt aantal plekken. Krijg je bij inschrijving de boodschap dat de maaltijd volzet is, reageer zeker op het bericht dat je krijgt. Want indien er een plekje vrij komt, contacteren we je als eerste. Lukt het deze keer toch niet, dan krijg je een bericht om de volgende maaltijd met voorrang in te schrijven.

Vooraf inschrijven

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€12

Organisator

Gasthuis28
E-mail
info@gasthuis28.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Buurthuis
Henri la Fontainestraat 28
Antwerpen, Antwerpen 2018 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie